Wat ik doe

Theaterlezing en storytelling

Voor teams en organisaties maak ik verhalende, muzikale optredens met impact die de inspiratiebron vormen voor anders werken. Ik maak gebruik van storytelling en live muziek. Tijdens een optreden schud ik de toeschouwers op een creatieve, inspirerende en impactvolle wijze wakker. Ik ga tot het gaatje en pak de werknemers helemaal in én het thema uit.

Een optreden beleef je alleen en met elkaar. Ik creëer een veilige setting waar toeschouwers zich kunnen identificeren en laten raken. Een optreden brengt waarden en drijfveren naar boven. Maar ook dilemma’s, angst en verlangens komen aan het daglicht. Zo ontstaan nieuwe inzichten en is er ruimte voor een eerlijk gesprek, worden keuzes gemaakt en juiste stappen gezet.

Aanpak

In zorgvuldig overleg met jou onderzoek ik het thema in de organisatie, bij medewerkers en jou. Wat is er werkelijk aan de hand in jouw team of organisatie en verdient aandacht? Of zelfs een oplossing? Met de uitkomsten geef ik vorm aan de inhoud van het optreden. Dat altijd eerlijk, authentiek en impactvol is; met een vleugje humor.

Thema’s die ik aan de kaak stel zijn:

  • Vitaliteit en gezondheid
  • Overleven op de werkvloer
  • Ziekteverzuim door moderne tijdsziekten zoals burn-out, bore-out en stress
  • Verloop en duurzame inzetbaarheid
  • Onbenutte potenties en juiste mensen op de juiste plek

Vervolg

Met mijn bedrijf Buitenplek Time-Out en andere professionals bied ik verdiepende vervolgprogramma’s aan. Deze programma’s richten zich op persoonlijk leiderschap, bewustzijn en groei.  Tevens bekrachtigen de programma’s wat zichtbaar en voelbaar is geworden tijdens een theaterlezing.

Wineke van Doezelaar
M 06 – 55 88 35 67
E wineke@wineke.eu
KvK 30202247
BTW NL 001818039B70

Inspirerende theaterlezingen op maat voor meer bewustzijn bij impactvolle thema’s in jouw team en organisatie.

LinkedIn

Facebook

Instagram