Een theatervoorstelling beleef je alleen en met elkaar. Op een plek in het donker. Dit creëert een veilige setting waar toeschouwers zich kunnen identificeren en laten raken. Een voorstelling brengt waarden en drijfveren naar boven. Maar ook dilemma’s, angst en verlangens komen aan het daglicht. Zo ontstaan nieuwe inzichten en is er ruimte voor een eerlijk gesprek, worden keuzes gemaakt en juiste stappen gezet.

Wij bieden muzikale theatervoorstellingen met impact die de inspiratiebron vormen voor werken en leven. In het theater schudden wij je op een creatieve, grappige, inspirerende en impactvolle wijze wakker. We gaan tot het gaatje en pakken je helemaal in én uit. De onderste steen komt boven. Jij komt boven, met alles wie je bent en wat je wenst.

In de donkere theaterzaal spiegelen we jou uitdaging en leggen deze bloot. In de anonimiteit van het theater zul je op gehele eigen wijze ervaren waar het werkelijk om draait. Met muziek, verhalen en een portie humor raken we de gevoelige snaar. Je ervaart, kijkt, lacht, voelt, raak en bent………. een beetje meer wakker.

Want hoe meer wakker, hoe bewuster je bent om te leren, verbinden en spelen op je eigen wijze. Dat is goed voor jou, de organisatie én de wereld.

Samen met de organisatie maken wij de voorstelling. Ook kunnen we zorgen voor een verdiepende vervolgprogramma waardoor e.e.a. beter beklijft.

Contact

Wineke van Doezelaar
M 06 – 55 88 35 67
E wineke@wineke.eu
KvK 30202247
BTW NL 001818039B70