Al mijn hele leven ben ik gefascineerd door hoe mensen zich gedragen. Wat ze beloven en niet doen, wat ze wel zeggen en niet bedoelen. Ik zie maskers, aangepast gedraag, angst én de wens om gelukkig te zijn.
Ik geloof dat als mensen zichzelf zijn en op hun eigen wijze uitdrukking geven aan hun potentieel en waarvoor ze bedoeld zijn, zij geluk ervaren. Zowel zakelijk als privé.
Maar hoe kun je oprecht jezelf zijn met alle aangeleerde overtuigingen, met je angsten, verlangens, tegenstrijdigheden, gevoelens en gedachten? En een buitenwereld die van alles verlangt, eist, vraagt en verwacht?

Als freelance communicatiemanager en -adviseur werkte ik ruim 20 jaar in de wereld van heel veel verschillende (corporate) organisaties, waar de druk hoog was, waar men alsmaar sneller en meer moest presteren, waar ik mensen zag worstelen, ongelukkig zijn, de schijn zag ophouden en opbranden. Velen stonden in de overlevingsstand. Dat kon niet de bedoeling zijn en dat wilde ik graag veranderen. Ik wist toen alleen nog niet hoe.

Meer bewustzijn

Naast mijn werkzaamheden als freelancer hield ik me graag bezig met persoonlijke ontwikkeling en de vraag hoe het mens-zijn werkt. Ik volgde de 3-jarige integrale psychologie opleiding bij het ITIP en systemisch werken, werd NLP master, ACT therapeut en Human potential coach.

Het antwoord

In 2015 besloot ik een sabbatical te nemen. In die periode van bezinning ontstond het idee voor Buitenplek Time-Out. Samen met een team van professionele begeleiders faciliteer en begeleid ik hier time-outs voor professionals die maar doorrennen en soms dreigen vast te lopen. En die verlangen naar ontspanning, inspiratie en een plek om te onderzoeken en ervaren wie ze zijn en hoe ze echt willen werken en leven.

Talenten inzetten

Daarnaast heb ik inmiddels ruimte gecreëerd om mijn creatieve en muzikale talenten ook zakelijk in te zetten. Ik smul ervan dat ik anderen mag inspireren en wakker schudden met mijn muzikale theaterlezingen. Dat ik op speelse wijze zichtbaar mag maken wat gezien wil worden. Ik ben dankbaar dat ik steeds meer mijn leven op mijn eigen unieke wijze leef.

En verder

In mijn vrije tijd speel ik piano, zing, lees, schilder, tennis, dans de Argentijnse tango met mijn liefdespartner en heb één zoon.  Ik geniet, voel, speel, daag mezelf uit, leer, ontmoet en verbind. Met de ander en mezelf. Zo ontstaat ruimte voor meer rust, vreugde, dankbaarheid, zingeving en liefde in mij en de mensen om mij heen.

Wineke van Doezelaar
M 06 – 55 88 35 67
E wineke@wineke.eu
KvK 30202247
BTW NL 001818039B70

Inspirerende theaterlezingen op maat voor meer bewustzijn bij impactvolle thema’s in jouw team en organisatie.

LinkedIn

Facebook

Instagram